opc_loader
Service & reparatie

Leica Rugby 640

Artikelnr: 6011156

De Leica Rugby 640 afbouwlaser

All-in-one afbouwlaser voor binnen en buiten

Oplaadbaar Li-ion accupack meegeleverd

Wordt standaard geleverd interieurpakket

Ontvanger
Aantal 1.475,00 1.275,00 U bespaart: 14%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Rugby 640 horizontale en verticale bouwlaser

De Leica Rugby 640 universele laser biedt aannemers de mogelijkheid om alle horizontale, verticale en simpele afschottaken snel en betrouwbaar uit te voeren, en biedt zo hoge veelzijdigheid in algemene toepassingen in de ruwbouw en binnenbouw. Voor makkelijke straaldetectie gebruikt u de standaard meegeleverde Leica Rod 120 laserontvanger. De Leica Rugby 640 wordt door bouwlasersonline standaard geleverd met de Leica RC 400 afstandsbediening, welke, aannemers de mogelijkheid biedt om moeiteloos afschot- en loodlijntaken uit te voeren, scanlijnen te verplaatsen, de rotatiesnelheid te wijzigen. Tevens kan hiermee de batterijduur van de Leica Rugby 640 bespaart worden waar dat nodig is en verhoogt zo de functionaliteit en de toepassingsflexibiliteit. Daarbij profiteren aannemers in de droogbouw van het extreem gemakkelijk en nauwkeurig kunnen uitzetten en uitlijnen van binnenwanden met behulp van de Scan 90°-functie, automatische loodlijn en 90° referentiestraal.

Li-ion accupack:

De Leica Rugby 640 wordt standaard door bouwlasersonline geleverd met een snelladende Li-Ion-batterij incl. Li-ion lader. Hiermee voorkomt u  wachttijden door een lage batterijstatus: de Rugby 640 bouwlaser wordt geleverd in een pakket met de oplaadbare Li-ion batterij met lange levensduur die tijdens gebruik opgeladen kan worden, bijv. in de auto met de autolader (optionele accessoire) of vanuit elke accu met behulp van de 12V-accukabel (opt.). Aannemers die op grote bouwplaatsen werken met veel zonuren zullen veel profijt hebben van het optionele zonnepaneel dat kan worden bevestigd aan de draagkoffer voor kosteloos opladen van de Rugby 640 laser. Voor nog milieuvriendelijker batterij-management en meer efficiëntie zet de RC 400 afstandsbediening de laser in slaapstand tijdens uw pauze, waardoor de batterij wordt gespaard, terwijl uw setup nog hetzelfde is als u terugkomt.

Leica Li-ion interieur pakket:

De Leica Rugby 640 wordty geleverd als interieur set, dit houdt in dat standaard de Leica RC400 afstandsbediening, de Leica A200 multifunctionele wandklem, roodlaserlicht doelschijf , roodlicht laserbril en koffer meegeleverd wordt.
De Leica RC 400 afstandsbediening breidt de functionaliteit van de Leica Rugby 640 multifunctionele roterende lasers uit, en zorgt zo voor uitstekende en veelzijdige prestaties van uw toepassingen zorgt. Bijv. de Scan 90°- en de Plumb Down-functies verhogen de nauwkeurigheid van kantrecht- en uitlijntoepassingen De slaapfunctie spaart de batterij tijdens uw pauze, en slaat de instellingen op voor een efficiënte setup later. Ook is handmatig dubbel afschot instellen zeer eenvoudig. Bij de Leica Rugby 640 zit standaard de ontvanger Leica Rodeye 120. Met een bereik van 250 m en een akoestisch signaal welke in 3 niveaus in is te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeuigheid van de ontvanger is in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 3 mm voor bijvoorbeeld een zandbed is de Leica Rodeye 120 heeft een prima ontvanger. De Leica Rodeye 120 wordt standaard geleverd met een kunsstof baakklem.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 nm < 5 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 3R
Werkbereik 250m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Afschot Handmatig ± 5° en tot 90°  met de hellingsadapter in 1 as (artikelnr. 461047)
Scanhoek 10°, 45° en 90°
Rotatiesnelheid 0, 150, 300 en 600 RPM
Stof- en spatwaterbescherming IP 67
Elektrische voeding Li-ion accupack
Gebruiksduur max 45 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 2,9 kg
Projectie Horizontaal / verticaal

Leveringsomvang
Leica Rugby 640
Li-ion accupakket
Lader
Multifunctionele wandhouder
RC400 afstandsbediening
Laserbril
Doelplaat
Handontvanger Leica Rodeye 120  of 160
Baakklem t.b.v. Rodeye
2 x 1,5V AA alkaline batterij
Koffer

 

Downloads:

Leica Rugby 640 gebruiksaanwijzing

Leica Rugby 600 serie brochure

Meer binnen categorie: Leica |  Meer binnen categorie: Afbouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.