opc_loader
Service & reparatie

ADA Rotary 500HVG

Artikelnr: A00579

De Ada Rotery 500 HVG afbouwlaser

All-in-one groenlicht afbouwlaser voor binnen en buiten

Eenvoudige  bediening

Ontvanger en afstandsbediening met verlicht display

Aantal 825,00 725,00 U bespaart: 12%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

ADA Rotery 500 HVG all-in-one bouwlaser

De Ada Rotery 500 HVG volautomatische horizontaal en verticaal rotatielaser met continu aanwezige oploodpunt. De rotatielaser wordt volautomatisch exact horizontaal of verticaal genivelleerd, als de automatische hoogtebewaking (Tilt functie) ingeschakeld wordt stopt de laser bij een sterke trilling, hoogtefouten worden daardoor voorkomen. Simpelweg inschakelen en aan de slag.  Het nivelleerbereik van de Ada Rotery 500 HVG is met ± 5° ruim voldoende voor alle bouwwerkzaamheden. De Ada Rotery 500 HVG heeft een werkbereik tot 250 meter met  de standaard meegeleverde LR500 G ontvanger wat een totaal werkgebied van maximaal 500 m geeft. Ook is de Ada Rotery 500 HVG bouwlaser verticaal te gebruiken voor bijvoorbeeld gemakkelijk wanden of bouwramen. De rotery 500 HVG is ook direct verticaal te plaatsen op een statief de laser heeft hiervoor een tweede 5/8" aansluiting. De oplood straal staat 90 graden t.o.v. de roterende laserstraal waardoor je als de laser in de vertikaal gepositioneerd is ook haakse hoeken kan uitzetten. Dubbel handmatig afschot is eenvoudig in te stellen met de afstandsbediening. Met de scan functie op de  Ada Rotery 500 HVG is het mogelijkde laser te laten scannen ipv rond te laten draaien. Hiermee wordt al het laserlicht gebundelt in een kleiner gebied waardoor het laserlicht intenser wordt. Hiermee kan ook de reflectie van de laserstraal in glazen ruiten voorkomen worden.

Rotery 500 afstandsbediening:

De Ada Rotery 500 HVG  wordt standaard geleverd met een afstandsbediening, deze heeft een eenvoudig te begrijpen lay-out. Na het inschakelen van de afstandsbediniening en de connectie knop op de laser in te drukken liggen alle functies binnen handbereik. De volgende functies zijn te bedienen; Afschot in 2 assen, scan stand schakelen tussen 4 standen, scanlijn verplaatsen, rotatiesnelheid instellen 5 standen, in verticale stand de Z-as uitrichten en hellen. De Ada Rotery 500 HVG afstandsbedineing is voorzien van een verlicht display, zodat ten alle tijden deze goed is af te lezen.

Groenlicht laser:

Tot vier keer betere zichtbaarheid dankzij groene laserlijnen. Wanneer u in gebieden werkt met helder omgevingslicht, zoals in de buurt van ramen, is de groene laserdiode van de Ada Rotery 500 HVG all-in-one groenlicht bouwlaser duidelijk beter zichtbaar dan de rode laser. De verschillende golflengten van de twee kleuren betekenen dat de lichtopbrengst van groen licht hoger is dan die van rood licht - waardoor de laserlijn helderder en gemakkelijker te zien is voor het menselijk oog.

Ontvanger gebruik:

De Ada Rotery 500 HVG wordt standaard geleverd met de LR500 G ontvanger. De LR500 G ontvanger heeft 2 verlichte display's zodat deze goed is af te lezen op zowel donkere plaatsen als in direct zonlicht. De LR500 G ontvanger heeft een akoestisch signaal welke in 3 niveaus in is te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeuigheid van de ontvanger is in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 4 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Ada LR500 G wordt standaard geleverd met een kunststof baakklem. De LR500 G is voorzien van magneten aan de bovenzijde en de zijkant, voor eenvoudige montage aan een stalen profiel.

Garantie:

De garantie periode voor de ADA Rotery 400/500 HVR en HVG is conform fabrieksgarantie en geldt een garantie termijn van 3 jaar. Bij onjuiste gebruik van de ADA instrumenten of bij valschade  komt te garantie te vervallen. Voor meer informatie omtrent de garantie verwijzen wij u naar de algemene verkoop- leveringsvoorwaarden van Nedo.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 520 nm < 1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Zichtbaar tot 25m
Werkbereik 200m met ontvanger
Nivelleernauwkeurigheid ± 1 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Afschot Handmatig dubbel afschot ± 8%
Scanhoek 10°, 45°, 90° en 180°
Rotatiesnelheid 0, 150, 300 en 600 RPM
Stof- en spatwaterbescherming IP 65
Elektrische voeding 4 x Accu AA  3.000 mAh
Gebruiksduur max 30 h
Statiefschroefdraad 5/8" (2x)
Gewicht 2,3 kg
Projectie Horizontaal / verticaal

Leveringsomvang
ADA Rotery 500HVG
4 x NiMh accu AA
Lader
Afstandsbediening
Doelplaat
Laserbril
LR500 G ontvanger
Baakklem LR500
Koffer

 

ADA Catalogus

Meer binnen categorie: ADA |  Meer binnen categorie: Afbouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.