opc_loader
Service & reparatie

Nedo Primus2 HVA

Artikelnr: 472050

De Nedo Primus2 HVA afbouwlaser

All-in-one afbouwlaser voor binnen en buiten

Automatische uitlijning op de ontvanger met Auto-align

Wordt standaard geleverd met een combi module met mm weergave

Aantal 1.599,00 1.295,00 U bespaart: 19%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Verzendmethode
Bezorgkosten:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Nedo Primus2 HVA all-in-one bouwlaser met auto align

De Nedo Primus2 HVA (Horizontaal Verticaal Autoalign) volautomatische horizontaal en verticaal rotatielaser met continu aanwezige oplood laserpunt. De rotatielaser wordt volautomatisch exact horizontaal of verticaal genivelleerd en de automatische hoogtebewaking (tilt functie) stopt de laser bij een sterke trilling, hoogte fouten worden daardoor voorkomen. Simpelweg inschakelen en aan de slag. Het nivelleerbereik van de Nedo Primus2 HVA is met ± 5° ruim voldoende voor alle bouwwerkzaamheden. De Nedo Primus2 HVA heeft een werkbereik tot 250 meter met  de Commander2 HVA mm Combi-module ontvanger met een totaal werkgebied van 500 meter. Ook is de Nedo Primus2 HVA bouwlaser verticaal te gebruiken voor bijvoorbeeld wanden of bouwramen te plaatsen. De oplood straal staat 90 graden t.o.v. de roterende laserstraal waardoor je als de laser in de verticaal gepositioneerd is ook haakse hoeken kan uitzetten. Dubbel handmatig afschot is op de laser of Combimodule afstandsbediening gemakkelijk in te stellen. Met de scan functie op de Nedo Primus2 HVA is het mogelijk de laser te laten scannen i.p.v. rond te laten draaien. Hiermee wordt al het laserlicht gebundeld in een kleiner gebied, waardoor het laserlicht intenser wordt. Hiermee kan ook reflectie van de laserstraal in glazen ruiten voorkomen worden. De Nedo Primus2 HVA wordt standaard geleverd met accupack, lader, Commander2 HVA combi-module (afstandsbediening en ontvanger), doelschijf, snelklem adapter voor op statief en een stevige koffer voor tijdens transport.

Nedo combimodule ontvanger/afstandsbediening:

De Nedo Primus2 HVA  wordt in alle uitvoeringen standaard geleverd met de Commander2 HVA combi-module, deze heeft dezelfde eenvoudige lay-out als de toetsen op de laser. Alle functies kunnen zowel op de laser als op de afstandsbediening gebruikt worden. De volgende functies zijn te bedienen; Afschot (handmatig) in 2 assen, scan stand schakelen tussen 4 standen, scanlijn verplaatsen, rotatiesnelheid instellen 4 standen, in verticale stand de Z-as uitrichten. De Nedo Commander2 HVA is naast afstandsbedining tevens te gebruiken als handontvanger, waardoor de auto align functie simpel te gebruikten is. De Nedo Commander2 HVA is digitaal en is voorzien van mm weergave, hierdoor kan er direct afgelezen worden hoeveel mm het hoogte verschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak heen en weer te hoeven schuiven. Samen een handontvanger Nedo Commander2 HVA is de Nedo Primus2 HVA te gebruiken tot een afstand van 250m, wat een maximaal werkgebied oplevert van 500m. De Commander2 HVA heeft een akoestisch signaal welke in 3 niveaus in is te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeurigheid van de ontvanger is in te stellen in 4 nauwkeurigheden; fijn ± 0,5, 1,0 en 2,0 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 4 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Nedo Commander2 HVA wordt standaard geleverd met een aluminium gietgeperste Heavy-Duty baakklem.

AutoAlign:

Met de AutoAlign functie van de Nedo primus2 HVA is het handmatig in 1 as zeer snel in te stellen, plaats de ontvanger op de gewenste hoogte druk op de Nedo Commander2 HVA op de AutoAlign knop en de laser zoekt zelf het midden van de ontvanger op. Het afschot is nu ingesteld. Afschot in de 2e as is in te stellen met de afstandsbedieningsfunctie van de Nedo Commander2 HVA. De Auto Aling functie werkt ook als de laser verticaal is opgesteld zo kan de verticaal roterende laserstraal snel en eenvoudig uitgericht worden tot op 50m.

Garantie:

De garantieperiode voor de X-liner, Linus en de Sirius is conform fabrieksgarantie. Voor de X-liner, Linus en de Sirius geldt een garantietermijn van 2 jaar.
Echter voor alle Primus modellen en Acceptor Pro+/Commander2 geldt een garantietermijn van 3 jaar. Bij onjuist gebruik van de Nedo instrumenten of bij valschade komt te garantie te vervallen. Voor meer informatie omtrent de garantie verwijzen wij u naar de algemene verkoop- leveringsvoorwaarden van Nedo.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 nm < 5 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 3R
Werkbereik 250m
Werkbereik afstandsbediening 150m
AutoAlign bereik 50m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Afschot Handmatig ± 5° en tot 90°  met de hellingsadapter in 1 as (artikelnr. 461047)
Scanhoek 0°, 5°, 10°en 15°
Rotatiesnelheid 10, 60, 300 en 600 RPM
Stof- en spatwaterbescherming IP 66
Elektrische voeding Accupack 8.500 mAh
Gebruiksduur max 100 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 2,3 kg
Projectie Horizontaal / verticaal

Leveringsomvang
Nedo Primus2 HVA
Accupack
Lader
Commander2 HVA
Baakklem Commander2 HVA
Doelplaat
Snelklem adapter voor op statief
Koffer

 

Downloads:

Nedo catalogus

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Afbouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.