opc_loader
Service & reparatie

Nedo Linus1 HV

Artikelnr: 471810

De Nedo Linus1 HV bouwlaser

Eén 360° horizontale lijn en 4 verticale lijnen

Is een extreem robuuste, volautomatische projectie bouwlaser

Wordt geleverd incl. een digitale mm ontvanger

Set
Aantal 1.249,00 990,00 U bespaart: 21%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Verzendmethode
Bezorgkosten:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Nedo LINUS1 HV horizontale bouw multilijns projectielaser

De Nedo LINUS HV1 is een nieuwe, extreem robuuste, volautomatische universele laser voor het waterpas stellen, uitzetten en overbrengen van rechte hoeken buiten en in de interieurbouw in de meest extreme omstandigheden op de bouwplaats. Met een werkgebied van maximaal 200 m heeft deze bouwlaser alles wat je nodig hebt om waterpasvlakken uit te zetten. Gemakkelijk in gebruik met eenvoudige knopbediening en hoge precisie van 0,1 mm / m, de Nedo LINUS1 HV zelfnivellerend en projecteert een 360° waterpaslijn en 4 haaks op elkaar staande verticale lijnen. Automatische schokwaarschuwing voorkomt dat er foutieve metingen gedaan worden. De laserkop van de Nedo LINUS1 HV wordt beschermd door een metalen kooi en  de laser door een robuuste behuizing. De Nedo LINUS HV1 wordt standaard geleverd met een draaibaar opstel plateau. Optioneel is voor de Nedo LINUS1 HV een statief en laserbaak te krijgen, aangeven bij artikel opties "Set".

Robuust:

De Nedo LINUS1 HV beschikt over een robuuste en effectieve motorische zelfnivellering. Binnen het zelfnivelleer bereik van ± 5° garanderen digitale doosniveaus en elektrische servomotoren de exacte uitlijning van de horizontale 360° laserstraal en de vier verticale laserstralen. De schokvaste behuizing van de laser in de aluminium kooi is spat waterproof en stofdicht en voldoet aan de IP-classificatie IP65. Zodoende kan de nieuwe LINUS1 HV bij weer en wind worden gebruikt. Dankzij de robuuste constructie en de stevige rubber coating incasseert de Nedo LINUS1 HV gemakkelijk een val van 1m hoogte. Perfect voor het ruwe gebruik in de hoogbouw en in de weg- en waterbouw, in de tuin- en landschapsarchitectuur of in de hout- en staalbouw.

Veelzijdig:

De nieuwe, volautomatische universele laser Nedo LINUS1 HV combineert een horizontale 360°- laserstraal met vier stuk voor stuk in te schakelen verticale laserstralen, die telkens 90° ten opzichte van elkaar zijn geplaatst. Door de oriëntatie van de verticale laserdioden naar beneden, beginnen de laserstralen direct bij de voet van de laser. Een extra oploodstraal markeert het snijpunt van de vier verticale laserstralen op de vloer. Daarmee is de nieuwe Nedo LINUS1 HV niet alleen goed voor het waterpas stellen en uitzetten, maar ook uitstekend geschikt voor het snel en comfortabel overbrengen van rechte hoeken. Perfect bij het maken van bekistingen, bij de bouw van carports, terrassen, garages of bij het leggen van tegels, plavuizen en klinkers.

Ontvanger gebruik:

De Nedo LINUS1 HV wordt standaard geleverd met de Nedo Acceptor Line mm handontvanger. Samen met de Nedo Acceptor Line mm handontvanger heeft de Nedo LINUS1 HV een werkgebied van 400m. Het akoestisch signaal is in 3 niveaus in te stellen; luid, zacht en uit. Ook is de gevoeligheid/nauwkeurigheid van de ontvanger in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 3 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De ontvanger is voorzien van een mm-aanduiding, hierdoor kan er in een oog-op-slag gezien worden wat de afwijking in milimeters t.o.v. de referentiehoogte is. De Acceptor line mm wordt standaard geleverd met een persgegoten aluminium heavy-duty baakklem.

Garantie:

De garantieperiode voor de X-liner, Linus en de Sirius is conform fabrieksgarantie. Voor de X-liner, Linus en de Sirius geldt een garantietermijn van 2 jaar.
Echter voor alle Primus modellen en Acceptor Pro+/Commander2 geldt een garantie termijn van 3 jaar. Bij onjuist gebruik van de Nedo instrumenten of bij valschade komt de garantie te vervallen. Voor meer informatie omtrent de garantie verwijzen wij u naar de algemene verkoop- leveringsvoorwaarden van Nedo.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635-650 nm, < 1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 100 m met ontvanger
Nivelleernauwkeurigheid ± 1 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 65
Elektrische voeding Accupack 3.800 mAh
Gebruiksduur max 30 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 2,97 kg
Projectie Horizontaal / 4 haakse verticale lijnen

Leveringsomvang
Nedo LINUS1 HV
Lader
Draaibaar opstel plateau
Handontvanger Acceptor line mm
Heavy-Duty baakklem t.b.v. Acceptor line mm
2 x 1,5 V LR6 (AA) batterij
Koffer

 

Downloads:

Nedo catalogus

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Afbouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.