opc_loader

Spectra HV302G

Artikelnr: HV302G
Spectra

De Spectra HV302G afbouwlaser

All-in-one groenlicht afbouwlaser voor binnen en buiten

Automatische uitlijning op de ontvanger met Grade Matching

Wordt standaard geleverd met een remote en mm weergave

Afstandsbediening
Ontvanger
Aantal 1.065,00 999,00 U bespaart: 6%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling, rembours of bij afhalen in Utrecht.

Normaliter wordt uw bestelling, op ma. tm vr., binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd.

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken.

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Spectra HV302 HV all-in-one Groenlicht bouwlaser

De Spectra HV302G is een hoogwaardig en hoognauwkeurig multifunctioneel all-in-one bouwlaser, dat bijna elke gewenste functie van een laser vervult. De Spectra HV302G is volledig automatisch zelfnivellerend en kan in het horizontale of verticale vlak worden gebruikt. Een gesplitste 90 ° -laserstraal maakt een overdracht van het loodrechtpunt en een 90° lay-out mogelijk. De buitengewoon robuuste constructie heeft een ontwerp verwachting om bestand te zijn tegen schokken en stoten. De Spectra HV302G kan worden gebruikt met elke Spectra-laserontvanger. Automatische Grade Matching, wat erg handig is voor drainage, wordt gedaan met de optionele Spectra HL760 laserontvanger en afstandsbediening. De PlaneLok-functie die beschikbaar is met de HL760-ontvanger en afstandsbediening, wordt gebruikt om de laserstraal op één lijn te houden met het richtpunt - met name handig voor verticale bekledingstoepassingen.

Spectra Gradematching:

De Spectra HV302G heeft de functie "Grade Matching", wat erg handig is voor drainage. Grade Matching kan worden gedaan m.b.v. de optionele Spectra HL760U laserontvanger en afstandsbediening. De Spectra HV302G scant omhoog of omlaag om de laserontvanger die op de ingestelde hoogte staat te vinden, een radioverbinding tussen beide zorgt ervoor dat de laser op de gewenste helling wordt ingesteld. Dit is veel sneller en nauwkeuriger dan proberen de laser handmatig op de gewenste helling in te stellen.

Spectra Planelock:

De PlaneLok-functie kan met de optionele afstandsbediening RC402N en de HL760 wordt gebruikt. Met de PlaneLok funtie wordt het laservlak van de Spectra HV302G automatisch vergrendeld op een bestaande horizontale hoogte of biedt een snelle automatische verticale uitlijning die alle afwijking of de mogelijkheid van fouten als gevolg van onjuiste instellingen elimineert.

HL760U handontvanger & RC402N afstandsbediening:

De Spectra HV302G wordt standaard geleverd zonder ontvanger en afstandsbediening, optioneel zijn de Spectra HL760U handontvanger ontvanger en RC402N afstandsbediening mee te bestellen. Samen een handontvanger Spectra HL760U is de Spectra HV302G te gebruiken tot een afstand van 400mwat een werkgebied opleverd van 800m. De Spectra HL760U heeft een akoestisch signaal welke in niveaus in is te stellen; Zeer luid,  luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeuigheid van de ontvanger is in te stellen in 6 nauwkeurigheden; fijn ± 0,1 mm, 0,5mm en 1,0mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 2,0 mm, 5 mm en 10,0 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. Tevens is de Spectra HL760U zowel voor roodlicht roterende lasers als groenlicht roterende laser te gebruiken en wordt standaard geleverd met een kunststof baakklem. D.m.v. de mm weergave kan er direct afgelezen worden hoeveel mm het verschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak heen en weer te hoeven schuiven.  I.c.m. met de Spectra HL760U en RC402N afstandsbediening wordt het mogelijk de Planelok en Gradematch functie te benutten. Zowel de HL760U als de RC402N dienen de bij de eerste keer in gebruikname gekoppeld te worden aan de laser met de “Fingerprint functie. Hierdoor reageert de laser niet per ongeluk op een andere afstandsbediening of de Planelok en Gradematch functie van een andere ontvanger.

Groenlicht laser:

Tot vier keer betere zichtbaarheid dankzij groene laserlijnen. Wanneer u in gebieden werkt met helder omgevingslicht, zoals in de buurt van ramen, is de groene laserdiode van de Spectra HV302G all-in-one groenlicht bouwlaser duidelijk beter zichtbaar dan de rode laser. De verschillende golflengten van de twee kleuren betekenen dat de lichtopbrengst van groen licht hoger is dan die van rood licht - waardoor de laserlijn helderder en gemakkelijker te zien is voor het menselijk oog.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
pecificaties
Laserdiode 520 nm < 5 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 3R
Werkbereik 400m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Afschot Handmatig ± 5° en tot 90°  met de hellingsadapter in 1 as (artikelnr. 461047)
Scanhoek 0°, 5°, 15°, 45°, 90° en 180°
Rotatiesnelheid 0, 10, 80, 200 en 600 RPM
Stof- en spatwaterbescherming IP 66
Elektrische voeding Accupack
Gebruiksduur max 30 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 3,1 kg
Projectie Horizontaal / verticaal

Leveringsomvang
Spectra HV302G
Accupack
Lader
Multifunctionele wandhouder
Laserbril
Doelplaat
Koffer

 

Downloads:

Spectra HV302(G) gebruiksaanwijzing

Spectra HV302G brochure

Meer binnen categorie: Spectra |  Meer binnen categorie: Afbouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.