opc_loader
Service & reparatie

Spectra HV302G

Artikelnr: HV302G
Uit voorraad leverbaar

De Spectra HV302G afbouwlaser

All-in-one groenlicht afbouwlaser voor binnen en buiten

Incl. gratis lader voor in de auto t.w.v. € 35,- (zolang de voorraad strekt)

Automatische uitlijning op de ontvanger met Grade Matching

Afstandsbediening

  • Geen
  • Incl. RC402N + €275,00

Ontvanger

  • HL760U
  • Geen - €195,00

Set

  • Maak je keuze ....
  • Incl. statief en baak + €50,00
Aantal 1.850,00 1.525,00 U bespaart: 18%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Spectra HV302G all-in-one Groenlicht bouwlaser

De Spectra HV302G is een hoogwaardig en hoog nauwkeurig multifunctioneel all-in-one bouwlaser, dat bijna elke gewenste functie van een laser vervult. De Spectra HV302G is volledig automatisch zelfnivellerend en kan in het horizontale of verticale vlak worden gebruikt. Een gesplitste 90° laserstraal maakt een overdracht van het loodrecht punt en een 90° lay-out mogelijk. Door de robuuste constructie kan de HV302G tegen een stootje. Automatische Grade Matching, wat erg handig is voor drainage, wordt gedaan met de optionele Spectra HL760U laserontvanger en afstandsbediening. De PlaneLok-functie welke beschikbaar wordt samen met de HL760-ontvanger en afstandsbediening, wordt gebruikt om de laserstraal op één lijn te houden met het richtpunt - met name handig voor verticale toepassingen. De HV302G heeft ook een maskermodus, deze functie stelt je in staat om de laserstraal aan één of zelfs meerdere zijden van de laser uit te zetten. Dat is handig, want zo wordt de straal alleen daar uitgezonden waar een referentiehoogten nodig is. Hiermee worden problemen van hinderlijke reflecties door ruiten ook voorkomen.

Spectra Gradematching:

De Spectra HV302G heeft de functie "Grade Matching", wat erg handig is voor drainage. Grade Matching kan worden gedaan m.b.v. de optionele Spectra HL760U laserontvanger en afstandsbediening. De Spectra HV302G scant omhoog of omlaag om de laserontvanger, die op de ingestelde hoogte staat te vinden. Een radioverbinding tussen beide zorgt ervoor dat de laser op de gewenste helling wordt ingesteld. Dit is veel sneller en nauwkeuriger dan de laser handmatig op de gewenste helling in te stellen.

Spectra Planelock:

De PlaneLok-functie kan met de optionele afstandsbediening RC402N en de HL760U worden gebruikt. Met de PlaneLok functie wordt het laservlak van de Spectra HV302G automatisch vergrendeld op een bestaande horizontale hoogte of biedt een snelle automatische verticale uitlijning die afwijking of fouten, als gevolg van onjuiste instellingen, elimineert.

HL760U handontvanger & RC402N afstandsbediening:

De Spectra HV302G wordt standaard zonder ontvanger en afstandsbediening. Optioneel zijn de Spectra HL760U handontvanger en RC402N afstandsbediening te bestellen. Samen met de Spectra HL760U is de Spectra HV302G te gebruiken tot een afstand van 400m wat een werkgebied opleverd van 800m. De Spectra HL760U heeft een akoestisch signaal welke in niveaus in is te stellen; zeer luid,  luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeurigheid van de ontvanger is in te stellen in 6 nauwkeurigheden; fijn ± 0,1 mm, 0,5 mm en 1,0 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 2,0 mm, 5 mm en 10,0 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. Tevens is de Spectra HL760U zowel voor roodlicht als groenlicht roterende laser te gebruiken en wordt standaard geleverd met een kunststof baakklem. Door middel van de mm weergave kan er direct afgelezen worden hoeveel mm het verschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak heen en weer te hoeven schuiven. In combinatie met met de Spectra HL760U en RC402N afstandsbediening wordt het mogelijk de Planelok en Gradematch functie te benutten. Zowel de HL760U als de RC402N dienen de bij de eerste keer in gebruikname gekoppeld te worden aan de laser met de “Fingerprint functie" dit hebben wij al voor u gedaan. Hierdoor reageert de laser niet per ongeluk op een andere afstandsbediening of de Planelok en Gradematch functie van een andere ontvanger.

Groenlicht laser:

Tot vier keer betere zichtbaarheid dankzij groene laserlijnen. Wanneer u in gebieden werkt met helder omgevingslicht, zoals in de buurt van ramen, is de groene laserdiode van de Spectra HV302G all-in-one groenlicht bouwlaser duidelijk beter zichtbaar dan de rode laser. De verschillende golflengten van de twee kleuren betekenen dat de lichtopbrengst van groen licht hoger is dan die van rood licht - waardoor de laserlijn helderder en gemakkelijker te zien is voor het menselijk oog.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
pecificaties
Laserdiode 520 nm < 5 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 3R
Werkbereik 400m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Afschot Handmatig ± 5° en tot 90°  met de hellingsadapter in 1 as (artikelnr. 461047)
Scanhoek 0°, 5°, 15°, 45°, 90° en 180°
Rotatiesnelheid 0, 10, 80, 200 en 600 RPM
Stof- en spatwaterbescherming IP 66
Elektrische voeding Accupack
Gebruiksduur max 30 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 3,1 kg
Projectie Horizontaal / verticaal

Leveringsomvang
Spectra HV302G
Accupack
Lader
Multifunctionele wandhouder
Laserbril
Doelplaat
Koffer

 

Downloads:

Spectra HV302(G) gebruiksaanwijzing

Spectra HV302G brochure

Meer binnen categorie: Spectra |  Meer binnen categorie: Afbouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.