opc_loader
Service & reparatie

Bosch GRL 300 HVG

Artikelnr: 0601061701

De Bosch GRL-300HVG groenlicht afbouwlaser

All-in-one afbouwlaser voor binnen

Eenvoudige intuïtieve bediening

Groenlicht laser

Aantal 1.050,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten:
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Bosch GRL 300HVG groenlicht bouwlaser

De GRL-300HVG rotatielaser van Bosch Professional is een uiterst nauwkeurig meetinstrument waarmee alle nivellering, uitlijning en uitzetwerkzaamheden ter plaatse kunnen worden uitgevoerd. De roterende laser maakt heeft een hoge robuustheid en een meetnauwkeurigheid van 0,1 mm / m. Met automatische zelfivellering van 8% kan de laser snel horizontaal en verticaal worden gebruikt en, dankzij het zelfverklarend toetsenbord met één knop per functie, zeer eenvoudig te bedienen. De rotatielaser heeft een punt-, lijn- en rotatiemodus voor optimale zichtbaarheid in elke situatie en kan snel en eenvoudig worden uitgelijnd dankzij het soldeer en de referentiebundel. Een schakelbare schokwaarschuwingsfunctie voorkomt ook betrouwbaar nivelleringsfouten in het geval van schokken en trillingen. De 5/8"statiefdraad maakt bevestiging op een statief mogelijk, zodat de rotatielaser nog veelzijdiger kan worden gebruikt.

Bosch afstandsbediening:

De Bosch GRL-300HVG wordt standaard geleverd met een afstandsbediening, deze heeft dezelfde eenvoudig te begrijpen lay-out als de toetsen op de laser. Op de afstandsbediening kunnen meer functies bedient worden dan op de laser. De volgende functies zijn te bedienen; Afschot in 2 assen, scan stand schakelen tussen 4 standen, scanlijn verplaatsen, rotatiesnelheid instellen 5 standen, in verticale stand de Z-as uitrichten.

Groenlicht laser:

Tot vier keer betere zichtbaarheid dankzij groene laserlijnen. Wanneer u in gebieden werkt met helder omgevingslicht, zoals in de buurt van ramen, is de groene laserdiode van de Bosch GRL-300HVG all-in-one groenlicht afbouwlaser duidelijk beter zichtbaar dan de rode laser. De verschillende golflengten van de twee kleuren betekenen dat de lichtopbrengst van groen licht hoger is dan die van rood licht - waardoor de laserlijn helderder en gemakkelijker te zien is voor het menselijk oog.

Ontvanger gebruik:

De Bosch GRL-300HVG wordt standaard geleverd met de LR-1G handontvangen, samen met de LR-1 kan de GRL-300HVG tot een afstand van 300m gebruikt worden. De Bosch LR-1G heeft een akoestisch signaal welke in 3 niveaus in is te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeuigheid van de ontvanger is in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 3 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Bosch LR-1G is voorzien van een magneet bevestiging aan de bovenkant van de behuizing en wordt standaard geleverd met een baakklem.

Garantie:

Voor al het professionele blauwe elektrisch gereedschap geldt een garantie van 3 jaar, mits de aankoop binnen 4 weken geregistreerd is op www.bosch-professional.com/nl/nl/service/garantie.
Uitgesloten daarvan zijn industriële accuschroevendraaiers, hoogfrequentie- en persluchtgereedschap, accupacks, oplaadapparaten en bijgeleverde accessoires.
Voor professionele Bosch Lithium-Ion-accu's is een 2 jaar accu premium service, mits het artikel binnen 4 weken na aankoop is geregistreerd.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 532 nm < 5 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 3R
Werkbereik 300m
Nivelleernauwkeurigheid ± 1,0 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Afschot Handmatig ± 5° en tot 90°  met de hellingsadapter in 1 as (artikelnr. 461047)
Scanhoek 3 standen
Rotatiesnelheid 150, 300 en 600 RPM
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding Accupack
Gebruiksduur max 20 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 1,8 kg
Projectie Horizontaal / verticaal

Leveringsomvang
Bosch GRL-300HVG
Accupakket
Batterijpack
Lader
Afstandsbediening
Multifunctionele wandhouder
Laserbril
Doelplaat
LR-1G handontvanger
Baakklem t.b.v. LR-1G
2 x batterij D-cel
1 x batterij 9V blok
Koffer

 

Downloads:

Bosch GRL-300 HVG gebruiksaanwijzing

Meer binnen categorie: Bosch |  Meer binnen categorie: Afbouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.