opc_loader
Service & reparatie

Afbouwlaser kopen? | Bouwlasersonline.nl ​

De afbouwlaser is bij uitstek hét hulpmiddel voor het aftekenen in de bouw. De laser beschikt over een horizontaal werkende laser, maar heeft ook de mogelijkheid om verticaal te werken. Deze laserstraal of stralen geven je op de bouwplaats een zuivere 90 graden hoek. Middels een afstandsbediening zijn passende instellingen en functies te selecteren voor de werkzaamheden. Van de roterende straal is in toerental te regelen en ook als scanlijn te gebruiken. De nieuwste technieken van de projectie lasers zijn inmiddels terug te vinden in een serieuze afbouwlasers. Deze techniek geeft een constant aanwezige en zichtbare lijn.

Resultaat:1
Resultaat:1

Welke afbouwlaser heb je nodig?

De verschillen bij bouwlasers zijn hoofdzakelijk te vinden in de volgende punten.

  • Automatisch of handmatig waterpas stellende van het instrumenten.
  • Automatisch richten van het laservlak.
  • Roterende of geprojecteerde laser.
  • Het toerental van de rotorkop is regelbaar of stil te zetten.
  • De nauwkeurigheid van het apparaat (mm/10m)
  • Is de laser oplaadbaar of moeten batterijen vervangen worden (Gebruiksduur)
  • Bescherming tegen vocht en vuil. Heeft de laser een glashuis om de rotorkop. (IPxx)
  • De werkafstand tot de ontvanger (Bereik)
  • Is er een afstandsbediening bij de laser geleverd.

Afbouwlasers zijn door de aanwezigheid van een aantal functies breed inzetbaar. Van Interieurbouw tot grondverzet en hoogbouw. Nagenoeg alle mogelijke toepassingen zitten in dit type laser. De instrumenten met een richtautomaat (AutoAlign-functie) brengen je extra snelheid bij het opstellen en uitrichten. De kwaliteit van de behuizing is een garantie voor een lange probleemloze levensduur, een glashuis om de laserkop is dan ook onmisbaar in het gebruik in de buitenlucht.

Afbouwlaser kopen

Bouwlasersonline.nl is hét adres voor alle bouw gerelateerde laserinstrumenten. Wij hebben een bijzonder uitgebreid assortiment en bieden verschillende merken. Met onze 40 jaar ervaring weten we goed welke instrumenten bij je werkzaamheden  passen. Zoek je advies bij de aankoop? Neem dan contact op met onze adviseurs! Voorkom teleurstellingen en vraag ons je twijfels weg te nemen.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.