opc_loader
Service & reparatie

Bij bouwlasersonline vind je van kruis lijnlaser tot rioollaser

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser.
Bij bouwlasersonline vind je van kruis lijnlaser tot rioollaser. Voor elk project in de bouw hebben wij dus een passende laser!
Heb je hulp nodig bij de keuze? Geen probleem bel, mail of Whatsapp ons en wij helpen u graag!
Bij bouwlasersonline streven we naar verzending binnen 24 uur en bestellingen boven de € 50,- worden gratis verzonden!

Kruislijnlaser

Een kruislijnlaser helpt u bij het nauwkeurig afmeten en bij het projecteren van lijnen die helpen bij uitlijnwerkzaamheden. Handig als je werkt met hoeken en zaken die precies recht moeten komen, zoals bijvoorbeeld het betegelen van muren, het installeren van vloerbalken of het installeren van trapleuningen. Met een lijnlaser ben je ervan verzekerd dat je tot op de millimeter nauwkeurig te werk gaat en dat je de klus met perfecte precisie kunt uitvoeren. In het assortiment vind je zowel rode als groene kruislijnlasers.

Roterende lasers

Roterende lasers zijn bedoeld om te meten over grotere afstanden. Zowel voor binnen als buiten gebruik, rood en groen licht, of onder afschot. Een roterende laser kan het allemaal. Met de hoge nauwkeurigheid van de Roterende lasers bent u verzekerd van precisie werk.

Bouwlaser

Met een bouwlaser wordt het makkelijker om metingen te verrichten. Een meting met een bouwlaser is efficiënt en nauwkeurig, dit apparaat is dus onmisbaar in de bouw of in de industrie. Bouwlasers zijn verkrijgbaar in meerdere merken, uitvoeringen en prijzen. Daarnaast zijn de apparaten zowel binnen als buiten te gebruiken. LTC heeft bouwlasers van ondere andere Bosch, Leica Nedo en Spectra.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.