opc_loader

Bouwlaser | Bouwlasersonline.nl

Bouwlaser | Bouwlasersonline.nl

Bouwlaser

Om als vakman je werk goed uit te kunnen voeren is precisie het halve werk. Met een bouwlaser kun je snel en nauwkeurig te werk gaan: door middel van een of meerdere lijnen kun je tot op de millimeter nauwkeurig de maten opmeten. Ook niet onbelangrijk, met een bouwlaser werk je altijd waterpas of onder een helling als het moet. Om het juiste laser meetgereedschap in huis te halen voor je werkzaamheden geven we hieronder een korte beschrijving welke laser zich het beste voor welke klus leent.

Welke bouwlaser heb ik nodig?

Een bouwlaser is een professioneel meetapparaat met een lange levensduur. Het is belangrijk dat je goed bedenkt welk type bouwlaser past bij jouw werkzaamheden. Bekijk hieronder een beknopt overzicht van de kenmerken van de verschillende types bouwlasers.

Projectielaser: lasers welke zichtbare punten of lijnen projecteren op de muur, vloer of plafold. Geschikt voor werkzaamheden waar je zuiver loodrecht, haaks en waterpas moet werken.
Bouwlaser: een bouwlaser is de verzamelnaam van alle types professionele bouwlaser, horizontaal, verticaal of onder afschot om een helling te werken.
Rioollaser: een rioollaser wordt ook wel een pijplaser genoemd. Een rioollaser heeft een groot bereik en is opgewassen tegen zware werkomstandigheden en daardoor bijzonder geschikt voor het werken met riolering.

Bekijk de verschillende type lasers om de juiste te vinden voor jouw klus

Bouwlaser kopen

Bouwlasersonline.nl is hét adres als het gaat om meetmiddelen en accessoires in de bouw. We hebben een bijzonder uitgebreid assortiment en bieden verschillende merken. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we precies wat je nodig hebt voor welke klus en streven naar 24 - 48 uur levering. Zoek je advies bij je aankoop? Neem dan contact op met onze adviseurs.