opc_loader
Service & reparatie

Kruislijnlaser

Een kruislijnlaser helpt je bij uitlijnwerkzaamheden. De naam doet het al vermoeden: de laser projecteert een horizontale en verticale lijn op de muur. Samen vormen ze een kruis. Dat is vooral handig als zaken precies recht op een muur moeten komen. Bijvoorbeeld bij het stellen van deurposten en kozijnen of als je met systeemplafonds aan de slag gaat. De laser zorgt dat je je klus met de grootste precisie uit kan voeren.

 

Welke kleur laser heb ik nodig?

In ons aanbod vind je zowel kruislijnlasers met groen licht als lasers met rood licht. Welke je nodig hebt, hangt af van je klus. Het grootste verschil is dat groen licht beter zichtbaar is. Als je een klus uitvoert op een plek met veel licht, adviseren we je daarom om een groene laser aan te schaffen. Buiten heb je voor zowel een groene als een rode kruislijnlaser een ontvanger nodig. 

 

Zelfnivellerende kruislijnlaser 

De meeste moderne kruislijnlasers hebben zelfnivellerende functie. Deze functie zorgt dat de lijnen automatisch waterpas komen te staan op de muur. Je hoeft dit dus niet zelf in te stellen. Mocht je een lijn nodig hebben die juist niet waterpas is, dan kun je de functie vergrendelen.

 

Uit voorraad leverbaar en gratis bezorgd vanaf €50,-

In onze webshop vind je ruim aanbod kruislijnlasers die uit voorraad leverbaar zijn. Van basismodellen tot lasers met uitgebreide functies die je klus nog makkelijker maken. We leveren ze gratis bij je thuis. Hulp nodig bij je keuze? Onze specialisten helpen graag. Bel ons, stuur een bericht via WhatsApp of kom langs in onze showroom en vergelijk zelf. 

 

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling, rembours of bij afhalen in Utrecht.

Normaliter wordt uw bestelling, op ma. tm vr., binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd.

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken.

Vragen & service

Bel: +31 30 26 13 783
App: +31 6 21 36 36 67

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.