opc_loader
Service & reparatie

Kruislijnlaser groen

Als je een kruislijnlaser met een groene lijn zoekt, zit je bij Bouwlasersonline goed. De lasers hebben een zelfnivellerende functie, waardoor de lijnen automatisch waterpas zijn. Heb je lijnen nodig die juist niet waterpas zijn? Dan kun je deze functie uitschakelen.

 

Waarom een groene laser?

Als je ons aanbod bekijkt zul je zien dat we kruislijnlasers met groene en rode lasers hebben. Het belangrijkste verschil tussen de twee kleuren is dat een groene laser tot wel 6 keer beter zichtbaar is (behalve bij kleurenblindheid ;)). Het grote voordeel daarvan is dat je deze laser op plekken met veel licht kan gebruiken. Wanneer je een klus buiten uitvoert blijft het belangrijk om een ontvanger te gebruiken, net als bij een rode laser. 


Van twee tot drie lijnen

Naast de kruislijnlasers met twee lijnen zijn er ook lasers met meerdere lijnen. Dit zijn multilijnlasers en 3D-lasers. De multilijnlaser heeft tussen de twee en acht lijnen en de 3D-laser heeft 3 lijnen van 360 graden. De lijnen worden daarmee over de gehele ruimte geprojecteerd. Dat maakt deze lasers extra geschikt voor het plaatsen van een plafond, vloer of wand. 


Groene kruislijnlaser kopen 

Wil je een groene kruislijnlaser kopen? Bij Bouwlasersonline vind je lasers van merken als Birdy, Levelfix, Leica en Spectra. We controleren en kalibreren alle meetinstrumenten voordat ze opgehaald of verzonden worden. We streven ernaar om producten op werkdagen dezelfde dag te versturen bij bestellingen voor 15:00 uur, mits ze op voorraad zijn. En vanaf €50,- worden ze gratis bij je thuisbezorgd.

 

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling, rembours of bij afhalen in Utrecht.

Normaliter wordt uw bestelling, op ma. tm vr., binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd.

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken.

Vragen & service

Bel: +31 30 26 13 783
App: +31 6 21 36 36 67

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.