opc_loader

STONEX S800 GNSS actie set

Artikelnr: STONEX S800

STONEX S800 GNSS actieset incl 1ste jaar RTK correctie en 1 dag training/cursus op locatie t/m 31-03-2019

De innovatieve Stonex S800 is uitgerust met een geavanceerd 555-kanaals GNSS-board, in staat om meerdere satellietconstellaties tegelijkertijd te ontvangen, waaronder GPS, GLONASS, BEIDOU en GALILEO. De combinatie van de meest geavanceerde technologie en zijn compacte vormgeving maken de Stonex S800 RTK GPS ontvanger tot de perfecte oplossing voor positiebepaling bij al uw veldwerkzaamheden.

De meest innovatieve compacte RTK GPS ontvanger

Het geavanceerde ontvanger ontwerp draagt bij aan de uitstekende signaal tracking capaciteit en een hoge interferentie bestendigheid. De unieke interne antenne combineert geïntegreerde GNSS, Bluetooth en WiFi modules om de compacte behuizing optimaal te benutten, de prestaties te verhogen en het stroomverbruik te reduceren.

Om de ontvanger te configureren, instellingen te wijzigen of data te downloaden kunt u met behulp van een tablet, smartphone of computer via WiFi inloggen in de webinterface van de Stonex S800.

Robuust en krachtig, werk de hele dag met 1 batterij

De Stonex S800 is een compacte, lichtgewicht GNSS-ontvanger in een sterke behuizing met magnesium legering. De IP67 certificering geeft het vertrouwen dat de S800 ongevoelig is voor water en stof.

De afmetingen van de compacte S800 ontvanger bedragen slechts 146 mm x 146 mm x 76 mm. De interne batterij van 6800 mAh garandeert een continue werking van maar liefst 10 uur. De standaard geïntegreerde (activatie optioneel) UHF radio ondersteund alle standaard transmissieprotocollen, zodat de S800 op een eenvoudige en efficiënte manier met elk ander type ontvanger kan communiceren.

Software compatibiliteit RTK GPS toepassingen

De S800 is compatible met de meeste bekende applicaties, zoals Geolantis.360 COLLECTOR, SurvCE, FieldGenius, CUBE en SurPad en kan daarnaast eenvoudig worden geïntegreerd in GPS ondersteunde Android apps met behulp van de gratis beschikbare Stonex Connector app. Voor iPad gebruikers hebben we de mogelijkheid om de S800 met iOS te koppelen.

  • 555 kanaals NovAtel OEM719 RTK GNSS engine
  • Nieuwste Stonex/UniStrong GNSS technologie
  • Real-time tot op de centimeter nauwkeurig met RTK correctie abonnement (VSRNow RTK service incl. NTRIP SIM kaart BNL)
  • Ontvangt GPS, GLONASS, Galileo en BeiDou
  • 2 jaar internationale fabrieksgarantie
  • Eenvoudig configureren via webinterface
  • Optioneel geactiveerde UHF radio, 410-470 MHz
  • IP67 stof- en waterdicht, robuuste behuizing
  • Krachtige batterij met een werkduur van 10 uur
  • Set bestaand uit S800 GNSS antenne, accu, lader, SurvCE software, Externe GNSS antenne, Nautiz X8 veldboek incl. bevstiging voor op stok met kompas en deelbare 2m carbon GPS stok, 1ste jaar RTK correctie incl. BeNeLux Simkart en 1 dag training op locatie (max. 6 personen)
9.950,00 8.950,00 U bespaart: 10%
(Prijs excl. btw)
x
Downloads
Beoordelingen (0)
STONEX S800 GNSS actie set heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen: