opc_loader

STONEX S5 GNSS ontvanger

Artikelnr: STONEX S5

Met de nieuwe Stonex S5 GNSS/GPS handheld ontvanger kunt u nauwkeurig meten met iedere smartphone of tablet. De Stonex S5 is flexibel inzetbaar en in een handomdraai te combineren met vrijwel iedere Windows, Android of iOS app.

De Stonex S5 GPS handheld is in combinatie met SBAS submeter nauwkeurig en behaalt met netwerk-DGNSS correcties zelfs een precisie tot een decimeter. De S5 is reeds geschikt voor o.a. de volgende software producten: Geolantis.360, KLIC Viewer en SurvCE en daarnaast tientallen andere GIS en kaarten apps voor positiebepaling en data inwinning.

De Stonex S5 beschikt over maar liefst 372 kanalen en ontvangt GPS, GLONASS, Galileo en BeiDou satellieten, zodat overal met hoge precisie gewerkt kan worden. Door zijn beperkte afmetingen en het lage gewicht is deze GPS handheld gemakkelijk in gebruik en dankzij de krachtige ingebouwde batterij gaat deze een volledige werkdag mee.

Toepassingen Stonex S5

Vele sectoren zijn gebaat bij gebruik van de Stonex S5. Denk hierbij aan openbare verlichting, milieukunde, geotechniek, GWW en land- en tuinbouw. En dit zijn slechts enkele voorbeelden van de duizenden potentiële gebruikers. De S5 is reeds geschikt voor o.a. de volgende software producten: waaronder Geolantis.360, KLIC Viewer en SurvCE en daarnaast tientallen andere GIS en kaarten apps voor positiebepaling en data inwinning, zoals Collector for ArcGIS, TerraIndex en Gappless.

Gratis gebruik van SBAS correcties, tot 20 cm nauwkeurigheid!

1.995,00
(Prijs excl. btw)
x
Downloads
Beoordelingen (0)
STONEX S5 GNSS ontvanger heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen: