opc_loader
Service & reparatie

Veldboek | Bouwlasersonline.nl

Het veldboek, tegenwoordig de onmisbare computer voor alle hulp bij het inmeten en uitzetten van bouwwerken. Alle benodigde software is voor handen om te communiceren met kantoor, de cloud, internet en de 3d meetmiddelen. Dit robuuste computerbeeldscherm brengt het ontwerp letterlijk op de plaats van bestemming  met een satelliet verbinding.

Resultaat:1
Resultaat:1

Welke veldboek heb ik nodig?

Het veldboek bestaat er in een groot aantal uitvoeringen. Afhankelijk van de benodigde configuratie is er een passend type te kiezen. Android en Windows zijn de meest voorkomende besturingssystemen hier gebruikt. De waterbestendige en vuil werende aansluitingen maken buiten gebruik in weer en wind mogelijk. De robuuste behuizing geeft de benodigde bescherming tegen vallen en stoten.

Bouwlasersonline.nl

Onze kennis van zaken zullen je een juiste keuze doen maken. Neem daarom als het je niet duidelijk is beslist contact met ons op. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.