opc_loader
Service & reparatie

Stonex S500

Artikelnr: S500
Uit voorraad leverbaar

Stonex S500 GNSS set

Complete set incl. software

Direct meten in CAD lagen

Centimeter nauwkeurig met RTK correcties (optioneel)

Incl. halve dag training en uitleg op locatie

RTK correctie incl. SIM

  • Zonder
  • Incl. prijs is per jaar + €1.700,00
Aantal 4.250,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

De Stonex S500 is licht, compact en werkt voor zowel de beginner als professional.

Vergeleken met traditionele GIS-producten is de S500 een intelligente, zeer nauwkeurige data-acquisitie-ontvanger die kan worden gebruikt zonder hem in uw hand te hoeven houden en daardoor grotere bewegingsvrijheid en flexibiliteit biedt.
Dankzij de interne webinterface kan de ontvanger worden geconfigureerd en voorbereid om RTK-differentiële correcties te ontvangen en direct worden gekoppeld aan software applicaties voor landmeten en GIS toepassingen. Vele sectoren zijn gebaat bij gebruik van de Stonex S500. Denk hierbij aan openbare verlichting, milieukunde, geotechniek, GWW en land- en tuinbouw. En dit zijn slechts enkele voorbeelden van de duizenden potentiële gebruikers.

UT10 Veldboek

De meegeleverde Unistrong UT10, het robuuste 6" veldboek voor alle soorten projecten, met een, door de gebruiker te vervangen 8000 mAh Lithiumbatterij kunt u een lange tijd doorwerkeng. De Unistrong UT10 is een apparaat bij uitstek voor de lange projecten of ploegendiensten waarbij u geen tijd hebt om te verspillen. Het grootste probleem met het gebruik van veel veldboeken is dat ze erg duur en erg delicaat zijn. Doordat de UT10  is gebouwd en getest om een ​​leven lang ontberingen te doorstaan, is de UT10 precies wat u nodig hebt voor veeleisende werkomgevingen. De UT10 is stofdicht, slagvast, olie- en chemicaliënbestendig, drukbestendig, lekbestendig, schok- / vibratiebestendig, bestand tegen hoge en lage temperatuur, vochtbestendig en waterdicht (IP68). Als het vies of stoffig is, kan het veldboek onder stromend kraanwater worden gewassen en bent u klaar om door te gaan.

Cube A

Cube-a landmeetkundige mapping software is ontworpen en ontwikkeld door Stonex voor het Android OS-platform. Dankzij de flexibiliteit van de Android-omgeving heeft Stonex een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface kunnen creëren waardoor landmeters en maatvoerders effectiever kunnen werken en daarmee veel tijd besparen en de productiviteit verhogen. Volledige ondersteuning voor touchscreen smartphones en tablets en de mogelijkheid om de app in combinatie met ieder Android apparaat te gebruiken maken van Stonex cube-a de meest flexibele en veelzijdige app voor landmeten en maatvoeren.

VRS Next Correctie signaal

Om centimeter nauwkeurigheid te krijgen dient er een RTK (Real Time Kinematic) correctie signaal gebruikt te worden. Via 4G binnen wordt het RTK signaal ontvangen, de software berekend hiermee de exacte locatie van de rover uit.
Dit signaal kost € 1.500,- per jaar, de Data Simkaart kost € 200,- per jaar.

Specificaties
Specificaties
Ontvangst constellaties GPS: L1 / GLONASS: L1 / BEIDOU: B1 / GALILEO: L1 / SBAS: L1
Aantal kanalen 432   
Intern modem GSM/GPRS/EDGE- WCDMA/LTE   
USB Type C USB 2.0   
Bluetooth 2.1+EDR   
Wifi 802.11 g
Tilt compensator -
Voeding Ingebouwde accu
Bedrijftijd SBAS of postprocessing 10 uur / RTK 8 uur
IP-classificatie 67
Gewicht 290 gr
Afmetingen 119 x 86 x 32 mm

Leveringsomvang
S500 ontvanger
UT10 Android Veldboek
Carbon GPS stok
Klemmen t.b.v. UT10
Cube A software
Lader
USB kabel
Opberg tas
1/2 dag traning/uitleg op locatie in NL. Buiten NL in overleg.

 

Downloads:

Stonex S500 brochure

UT10 veldboek brochure

Cube A software brochure

Meer binnen categorie: Stonex |  Meer binnen categorie: GPS GNSS

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.