opc_loader
Service & reparatie

GNSS | Bouwlasersonline.nl

Bij deze technieken worden alle beschikbare satellieten gebruikt. Het Amerikaanse “GPS”, het Russische “Glonos”, det Europese satellietsystemen “EGNOS” en “Galileo” en Het Chinese “Beidou” Daar er met alleen deze satellieten geen cm nauwkeurigheid is te behalen, worden correctie signalen toegevoegd. 

Resultaat:1
Resultaat:1

Welke gnns systeem heb ik nodig?

Overal waar een goed zicht naar de hemel is, daar zijn de aanwezige satellieten te gebruiken voor de plaatsbepaling. De nauwkeurigheid waarmee een punt op de aardbol moet worden opgemeten of uitgezet bepaalt de benodigde technieken. Wat er nodig is voor het tot stand brengen van een 3D GNSS meting zijn grofweg de volgende onderdelen: Satelliet antenne, Satelliet ontvanger met software, Computer met software, Beeldscherm, Modem voor GSM verbinding, en Correctie signalen.

Bouwlasersonline.nl

Onze kennis van zaken zullen je een juiste keuze doen maken. Neem daarom als het je niet duidelijk is beslist contact met ons op. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.