opc_loader
Service & reparatie

Stonex F6

Artikelnr: F6
Neem contact op voor de levertijd
Prijs op aanvraag

Stonex F6 3D scanner

Handscanner voor het snel scannen van grote objecten

Robuust, lichtgewicht én snel

Accuraat scannen en registreren zonder targets

Klik hier voor een offerte aanvraag

Prijs

  • PRIJS OP AANVRAAG
Aantal 0,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Volumetrische scanner voor gebruik in het veld

De Stonex F6 is dé marktleidende volumetrische 3D handscanner voor het snel scannen van grote objecten en oppervlakken op korte en grote afstanden. Gebaseerd op een innovatief en gepatenteerd codering-algoritme levert de Stonex F6 onovertroffen data kwaliteit en is daarmee het ultieme apparaat voor het scannen van complexe scenario’s binnen enkele seconden.
De Stonex F6 SMART wordt aangestuurd door een eenvoudig te gebruiken geïntegreerde software applicatie met zeer geavanceerde functies, zoals geavanceerde scan-modi met real-time feedback, krachtige tools voor het bewerken van 3D data, het inregelen van afstanden en nauwkeurigheden en geavanceerde mesh tools met volledige kleurenprojectie.

Robuust, lichtgewicht én snel

De Stonex F6 SMART handheld scanner is geschikt om te werken onder zware omstandigheden, hoge temperaturen en moeilijke lichtomstandigheden. Dankzij het lage gewicht van slechts 1 kilogram is het voor een gebruiker mogelijk om langer te scannen dan met andere scanners tijdens het opnemen en bewegen rondom objecten. De beeldsnelheid van de F6 SMART in combinatie met de Echo thrift-verwerking zorgen voor snelle gegevenscodering, directe voorvertoning en segment-registratie.

Accuraat scannen en registreren zonder targets

De Stonex F6 SMART gebruikt een 1,3 megapixel RGB-camera om beelden van hoge kwaliteit vast te leggen tijdens het scannen. Het Echo Smart-algoritme converteert deze afbeeldingen naar een fotorealistische mesh-textuur. Met een nauwkeurigheidsgraad van 0,1% is de Stonex F6 SMART één van de meest accurate handheld scanners. Targets en referentiepunten zijn niet nodig, verandering in geometrie en/of textuur is voldoende voor data van hoge kwaliteit en nauwkeurige model registratie: nauwkeurigheid tot 0,1 mm en een resolutie tot 0,1 mm.

Stonex Echo Software

Een krachtige tool om te scannen en 3D-gegevens te bewerken, geschikt voor zowel professionele als beginnende gebruikers. Zowel simpel te gebruiken als krachtige software met unieke ruisfilter en beeldprojectie opties.

Handheld scanner voor vele toepassingen

De Stonex F6 SMART is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder machinebouw, automotive, forensisch onderzoek, landmeetkunde, virtual reality (VR), augmented reality (AR), gamedesign, archeologie, petrochemie, architectuur, luchtvaart, defensie, bouwkunde, simulaties & training en nog veel meer…

Belangrijkste kenmerken

  • Volumetrische scanner voor gebruik in het veld
  • Robuust, lichtgewicht én snel
  • Accuraat scannen en registreren zonder targets
  • Stonex Echo Software inbegrepen
  • Geschikt voor vele toepassingen

Voor prijs of demo klik hier

Specificaties
Specificaties
Bereik 0,5 - 4,5m
Field of view Horizontaal 54° - vertikaal 68°
Scan snelheid 640.000 PPS
XY puntdichtheid 5mrad
Data transfer USB 2.0
Voeding Interne accu
Gewicht 1.00 kg
Afmetingen 320 x 120 x 45 mm

Leveringsomvang
F6 handscanner
Stonex Echo software
USB kabel
Koffer

Downloads:

Stonex F6 brochure

Meer binnen categorie: Stonex |  Meer binnen categorie: 3D scanner

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.