opc_loader
Service & reparatie

3D scannen 

Bij 3D scannen wordt een fysiek object gedigitaliseerd naar een bestandsformaat dat geschikt is voor een computerprogramma. Eigenlijk is 3D scannen dus het tegenovergestelde van 3D printen. Daarom wordt 3D scannen ook wel reverse engineering genoemd. 

Resultaat:1
Resultaat:1

3D laser scanner voor kleine en grote objecten

De vorm van een object wordt vertaald naar digitale informatie met behulp van een laser waarmee de afstand tussen de 3D scanner en het object gemeten kan worden. Dit geldt niet alleen voor kleine voorwerpen, maar ook voor zeer grote objecten zoals voertuigen en zelfs complete gebouwen. 

Bouwlasersonline.nl

Met de 3D laser scanners van bouwlaseronline.nl kan je heel nauwkeurig werken. Met de nauwkeurige digitale informatie van een 3D scanner, kan een ingewikkeld fysiek object zonder problemen gekopieerd worden. Neem gerust contact met ons op, als er twijfel is in je beslissing, bij het kiezen van een 3D scanner. Wij helpen je graag.

 

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.