opc_loader
Service & reparatie

Werk gronding en precies met 3D-MC

Een 3D-MC meetinstrument is in te zetten bij het graven en egaliseren. Daarnaast is het een handig meetinstrument in de landbouw en in de laserzone. Met de GPS en 3D apparatuur ben je altijd verzekerd van nauwkeurige en exacte metingen. Met de 3D-MC is werken op milimeter niveau zelfs eenvoudig. Daarnaast is het met dit meetinstrument mogelijk via de cloud te werken of direct met mensen op kantoor te communiceren. 

Resultaat:1
Resultaat:1

 

Bouwlasersonline.nl

Onze ervaring en kennis van zaken zullen je een juiste keuze doen maken. Neem daarom als het je niet duidelijk is beslist contact met ons op. Wij helpen je graag en geven vrijblijvend advies. In ons assortiment vind je meerdere 3D lasers en 3D-MC meetinstrumenten.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.