opc_loader
Service & reparatie

GNSS / 3D meten | Bouwlasersonline.nl

Nauwkeurige plaatsbepaling met behulp van satellieten. GNSS is de verzamel afkorting voor deze techniek. GNSS staat voor "Global Navigation Satellite System".

Het opmeten van voorwerpen met als resultaat een 3D model te genereren. Dit model kan in een computer systeem gebruikt worden voor ontwerp en/of controle werkzaamheden. 3D scannen is een snelle en nauwkeurige manier voor het inmeten van voorwerpen met complexe vormen.

3D scanner of 3D laser?

GNSS systemen zijn op uiteenlopende plaatsen in te zetten. Van een “GPS meetstok” tot een geautomatiseerde asfalteermachine is uit te rusten met dit plaatsbepalingssysteem. Deze technieken maken het mogelijk om ontwerp en uitvoering direct in contact te brengen. Letterlijk het nieuwe bouwwerk uitzetten, lopend op de bouwtekening in het veldboek.

3D scannen? Bouwlasersonline.nl

Onze kennis van zaken zullen je een juiste keuze doen maken. Neem daarom als het je niet duidelijk is beslist contact met ons op. Wij helpen je graag. In ons assortiment vind je meerdere 3D laserscanners.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.