opc_loader
Service & reparatie
C. Scope

C Scope

Bouwlasersonline.nl is de officiële dealer van het toonaangevende merk C Scope. In ons assortiment vindt u meerdere C Scope kabeldetectoren en magnetometers. Kijk snel hieronder!

Specialisten in ondergrondse locatie

C.SCOPE International Ltd, meer dan 40 jaar geleden opgericht, is een Britse fabrikant met een wereldwijd verkoop-, service- en ondersteuningsnetwerk. C.SCOPE, die nog steeds alle producten in Groot-Brittannië ontwerpt en produceert, is een vriendelijk Brits bedrijf zonder jargon met toonaangevende producten en een ongeëvenaarde klantenservice en aftersalesondersteuning.

Resultaat:1
Resultaat:1

Bouwlasersonline.nl

Wij raden je aan om voor de aanschaf van een C Scope kabelprotector contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag en behoeden je graag voor een teleurstelling. Wij beschikken over een eigen professionele serviceafdeling waar we u graag persoonlijk advies geven.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.