opc_loader
Service & reparatie
Bosch Blauw bouwlaser

Bosch laser

Met de kruis- en lijnlasers van Bosch wordt nauwkeurig werken wel heel eenvoudig. De lasers van Bosch zijn uitgerust met de modernste technologie en zijn eenvoudig te bedienen. Hierdoor kunnen nivelleerwerkzaamheden snel uitgevoerd worden. 

Bosch afstandmeter

Naast de bouwlasers van Bosch zijn ook de Bosch afstandmeters ideel voor uiteenlopende werkzaamheden. Het snel en exact opnemen van maten is zeer gemakkelijk. 

Resultaat:1
Resultaat:1

Bouwlasersonline.nl

Wij raden je aan om voor de aanschaf van een Bosch laser of Bosch ontvanger contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag en behoeden je graag voor een teleurstelling. Wij beschikken over een eigen professionele serviceafdeling waar we u graag persoonlijk advies geven.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.