opc_loader
Service & reparatie
Birdy

Birdy lasers

Bouwlasersonline.nl is de officiële dealer van het toonaangevende merk Birdy. In ons assortiment vindt Birdy lijnlasers, statieven en magnetische klemmen. Bekijk de producten direct op deze pagina. Het merk Birdy staat bekend om haar robuuste design en is daarnaast ook zeer stabiel. Uw klus in de bouw of industrie zeer nauwkeurig uitvoeren? Dan bent u bij Birdy aan het juist adres. De producten hebben een lange gebruiksduur en zijn scherp geprijsd. 

Resultaat:1
Resultaat:1

Kom het merk bekijken in de showroom

Nog niet overtuigd door de specificaties en toepassingen van het merk Birdy. Wij hebben alle producten op voorraad, kom gerust een langs in onze showroom om kennis te maken met de Birdy meetinstrumenten. 

Bouwlasersonline.nl

Wij raden je aan om voor de aanschaf van Birdy producten contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen je graag de juiste keuze te maken. Wij beschikken over een eigen professionele serviceafdeling waar we u graag persoonlijk advies geven.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.