opc_loader
Service & reparatie
Androtec

AndroTec systemen | Bouwlasersonline.nl

AndroTec werd in 2000 opgericht door Dr. Klaus-Werner Jörg, Michael Kasper en Mirko Eßling. Het bedrijf heeft zijn wortels in de Kaiserslautern University of Technology. De oprichters waren lid van de voormalige Research Group on Robotics and Process Control binnen de afdeling informatica, waar ze aan verschillende onderzoeksprojecten in de context van mobiele servicerobots hadden gewerkt.

Voortbouwend op de wortels van de robotica-onderzoeksgemeenschap, omvatten de bedrijfssegmenten van het bedrijf de gebieden van op laser gebaseerde systemen voor positionering en landmeting, mobiele robotica en automatisering.

Resultaat:1
Resultaat:1

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.