opc_loader
Service & reparatie

Bosch GRL 500HV

Artikelnr: 0601061X00

De Bosch GRL500 H(V) afschotlaser (nieuwe laser, uitlopend model)

Automatische uitlijning op de ontvanger met Auto-align

Wordt standaard geleverd met een combi module met mm weergave en verlichte display

Ingebouwd diefstal alarm

occasion en/of outlet artikelen kunnen niet retour of geruild worden

GRL 500H(V)
Aantal 1.025,00 795,00 U bespaart: 22%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

Verzendmethode
Bezorgkosten (1 tot 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 tot 2 dagen
Beschrijving

Bosch GRL 500H(V) bouwlaser met automatisch enkelafschot

De Bosch GRL-500 is verkrijgbaar als horizontaal laser met enkel afschot (GRL-500H) of als horizontaal/vertikaal laser met enkel afschot (GRL-500HV).  De horizontaal automatische hoogtebewaking (Tilt functie) voorkomt dat er hoogtefouten worden gemaakt door bijv. sterke trillingen of als iemand er perongeluk tegen aan loopt. Voor de gebruiker betekent dit een nog betere nauwkeurigheid van de rotatielaser en meer zekerheid bij het meten van afschot. Simpelweg inschakelen en aan de slag.  Het afschotbereik van de Bosch GRL-500H(V) is ± 8,5% , wat ruim voldoende is voor algemene bouw en hoveniers werkzaamheden. De Bosch GRL-500H(V) heeft een werkbereik tot 250 meter met  de LR50 Combimodule ontvanger wat een totaal werkgebied van 500 meter geeft. De Bosch GRL-500HV is ook verticaal te gebruiken voor bijvoorbeeld gemakkelijk wanden of bouwramen te plaatsen. De oplood straal staat 90 graden tov de roterende laserstraal waardoor je als de laser in de vertikaal gepositioneerd is ook haakse hoeken kan uitzetten. Het afschot in is op de Bosch GRL-500HV Combimodule gemakkelijk in te stellen. De Bosch GRL-500HV wordt standaard geleverd met accupack, lader, LR50 combimodule (afstandsbediening en ontvangerin één) en stevige koffer voor tijdens transport.
 

Diefstal alarm:

De Bosch GRL-500 H(V) is uitgerust met een diestal alarm, als deze ingeschakeld is zal er op de laser een rode sleutel te zien zijn. Op de LR50 combimodule zal ook een sleutel symbool te zien zijn. Mocht de Bosch GRL-500 H(V) tijdens het werk worden weggehaald; gaat er een alarm op zowel de laser als LR50 combimodule af.
 

Bosch LR50 combimodule ontvanger / afstandsbediening:

De Bosch GRL 500H(V) wordt standaard geleverd met de afneembare LR50 combimodule. Deze afstadsbediening en ontvanger in één is oplaadbaar en wordt tegelijkertijd met de laser geladen als deze op hierop is bevestigd. De LR50 heeft een eenvoudig te begrijpen lay-out van de toetsen en twee helder verlichte display's. Met de LR50 kun je het afschot in 1 assen instellen door 2 seconde op de pijl omhoog of naar beneden te drukken, het afschot kan nu met stapjes van 0,1% worden ingesteld. Om automatisch afschot instellen op ontvanger moet er 23 seconde op de "Auto" knop gedrukt worden, de laser richt zichzelf uit op de hoogte van de ontvanger. Eventueel bijregelen is mogelijk met de pijltoetsen. Het akoestisch signaal is in 3 niveaus in is te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeuigheid van de ontvanger is in te stellen in 4 nauwkeurigheden; fijn ±1,0 , 2,0 en 3,0 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 5,0 , 7,0 en 10,0 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Bosch LR50 wordt standaard geleverd met een kunststof baakklem.

Garantie:

Voor al het professionele blauwe elektrisch gereedschap geldt een garantie van 3 jaar, mits de aankoop binnen 4 weken geregistreerd is op www.bosch-professional.com/nl/nl/service/garantie.
Uitgesloten daarvan zijn industriële accuschroevendraaiers, hoogfrequentie- en persluchtgereedschap, accupacks, oplaadapparaten en bijgeleverde accessoires.
Voor professionele Bosch Lithium-Ion-accu's is een 2 jaar accu premium service, mits het artikel binnen 4 weken na aankoop is geregistreerd.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 nm, < 5 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 3R
Werkbereik 350 m
Werkbereik afstandsbediening 150m
Werkbereik Auto align 50m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Afschot ± 8,5% in 1 as
Stof- en spatwaterbescherming IP 56
Elektrische voeding Accupack
Gebruiksduur max 25 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 2,3 kg
Projectie Horizontaal; enkel afschot; en verticaal alleen bij de GRL 500HV

Leveringsomvang
Bosch GRL500H of HV
Accupack
Lader
LR50 handontvanger
Baakklem
Koffer

 

Downloads:

Bosch GRL500H/HV gebruiksaanwijzing

Meer binnen categorie: Bosch |  Meer binnen categorie: Outlet

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.